Patijnenburg nodigt u graag uit voor deze inspiratiesessie!

Veel mensen hebben door de Week van het Werk 2018 een nieuwe baan gevonden, reden voor ons om samen met onze partners deze succesvolle actie te herhalen!
Wij bieden een week vol activiteiten met actuele thema’s voor werkzoekenden én werkgevers, die geheel in het teken staan van werk, werk en nog eens werk.

Op dinsdagmiddag 25 september vindt bij Patijnenburg, Ambachtstraat 10 in Naaldwijk van 15.00 tot 16.30 uur de Inspiratiesessie van MVO Westland Versterk je Doen-vermogen voor ondernemers plaats. Werkgevers zijn doeners bij uitstek. Zij beschikken over groot Doen-vermogen. Naast cognitieve vermogens zijn actiegerichtheid en het omgaan met stress van groot belang voor succes. In deze inspiratiesessie wordt ingegaan op wat Doen-vermogen bedreigt en hoe je Doen-vermogen versterkt. Een groot Doen-vermogen draagt bij aan geluk op het werk én aan het hele geluk. Ook is er voldoende ruimte om met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Ido de Vries is docent/onderzoeker aan de hogeschool Leiden: hij geeft les in sociaal ondernemen aan studenten sociaal werk en toegepaste psychologie. Daarnaast is Ido bezig met onderzoek in het kader van zijn promotie naar wat sociaal ondernemen voor de ondernemers zelf betekent.

De inspiratiesessie wordt om 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel/ matchingsevent met gemotiveerde werkzoekenden. Wellicht vindt u hier de geschikte kandidaat om uw vacatures te vervullen! Deelname is gratis, het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer informatie en opgave: info@mvowestland.nl.