Datum: 16 december 2019
Tijd: 16:00 – 18:30 uur
Locatie: Koppert Cress, De Poel 1, 2681 MB Monster
Programma: Klik hier

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken en traditiegetrouw organiseert VNO-NCW Westland-Delfland haar eindejaarsbijeenkomst. Dit jaar worden we ontvangen bij het gastvrije Koppert Cress.

Hoe gaan we weer gezond aan de slag in 2020? Wat moeten we dan veranderen bij onszelf, in ons bedrijf, of doen we het eigenlijk al goed?

Na een aftrap van Rob Baan in het bedrijfsrestaurant Rob & Bob van Koppert Cress, vertelt Bob Hutten van Hutten Catering over één van zijn initiatieven, de Verspillingsfabriek. Jaarlijks gooien we in Nederland voor 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten. Afgekeurd omdat ze te klein of misvormd zijn. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt hier smaakvolle producten van. Dit gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaamheid in het kwadraat dus!

Guy van Liemt is de tweede spreker deze middag. Van Liemt is bedrijfseconoom en directeur Erasmus Happiness Economics Research Organisation. Als marketeer heeft hij invalshoeken purpose en geluk toegevoegd als specialisme. Hij gaat in op de vraag: Wat is nu eigenlijk het rendement van Geluk? Je kunt geluk gelijkstellen aan zowel genot en plezier als aan kwaliteit van leven en levensvoldoening. Steeds meer mensen en organisaties zien de invloed van geluk, welbevinden en kwaliteit van leven als een waardevolle relevante dimensie voor (organisatie)beleid. Hoe krijg je bevlogenheid, passie en inspiratie in je organisatie, bij de medewerker en bij de klant, en de belangrijke vraag: wat beteken jij voor andere mensen?

De middag sluiten we af met de officiële ingebruikname van het bedrijfsrestaurant van Koppert Cress met daarbij een hapje en drankje. Graag tot 16 december!

Heb je interesse in deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl.