LCB-Eindejaarsborrel donderdag 28 december 2017
Lierse Club van Bedrijven nodigt u en uw partner van harte uit voor de LCB-Eindejaarsborrel op 28 december 2017 vanaf 19.30 uur. Ideaal om het afgelopen jaar nog even rustig door te praten. De borrel vindt plaats bij De Zwethburch in De Lier.
De Zwethburch is de absolute top-locatie van de Ambivent Groep én van het Westland. De top in ligging, in uitstraling en in luxe. De boerderij uit 1831 heeft recent een schitterende make-over gekregen. Het interieur is weer helemaal van deze tijd, zonder ook maar iets van de sfeer te hebben verloren. De nieuwe tafels en stoelen harmoniëren perfect met het landelijke karakter van De Zwethburch.
U kunt u aanmelden voor deze borrel door een e-mail te sturen aan info@lierseclubvanbedrijven.nl.

 

Eindejaarsbijeenkomst VNO-NCW dinsdag 19 december 2017
VNO-NCW Westland-Delfland wil succesvol, innovatief ondernemerschap belonen. En wil anderen inspireren en motiveren om ook te vernieuwen. Daarom gaan we samen met de deelnemers van onze eindejaarbijeenkomst op 19 december 2017 voor de tweede keer uit een selectie van vernieuwende ondernemers Dé Nieuwe Held Westland kiezen.
Voor de eindejaarbijeenkomst worden niet alleen de leden van VNO-NCW Westland-Delfland uitgenodigd, maar ook de leden van de lokale ondernemersverenigingen in Midden-Delfland en Westland, de leden van Jong Management Westland, gemeentebestuurders en andere relaties. Vóór en na het inhoudelijk programma is er volop gelegenheid tot netwerken. VNO-NCW zorgt voor heerlijke happen en dranken en voor gezellige muziek.
Meer informatie over de eindejaarsbijeenkomst van VNO-NCW kunt u vinden via deze link. Aanmelden kan via westland-delfland@vno-ncwwest.nl.
Deze bijeenkomst van VNO-NCW Westland-Delfland wordt financieel mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank Westland, de gemeente Westland en Stichting Loswal De Bonnen.

 

 

 

Verbonden door Licht … vrijdag 8 december 2017
Vrijdagavond 8 december 2017 zal tussen 19.00 en 20.30 uur Begraafplaats De Lier opengesteld zijn om bezoekers ruimte te geven elkaar te ontmoeten. De begraafplaats zal weer verlicht zijn met fakkels, vuurkorven en andere lichtjes. Graflichten kunnen voor EUR 1,00 gekocht worden.
Het team ‘Verbonden door Licht’ verwelkomen bezoekers die op hun eigen, persoonlijke manier hun herinneringen delen. Waar de één dat in stilte doet, zoekt de ander bewust wat gezelschap. Gedenken betekent voor iedereen iets anders en daar is alle ruimte voor.
Bezoekers kunnen luisteren naar muziek, naar troostende woorden of naar de voordracht van een gedicht. Maar men kan ook de rust zoeken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een gedachte te schrijven en die in een boom te hangen of bij een geliefde te leggen.
Iedereen is op vrijdag 8 december van harte welkom! Ook familieleden waarvan geliefden zijn gecremeerd of elders liggen begraven, ook voor die geliefden kan een kaarsje worden aangestoken. De ingang is aan de zijkant van de begraafplaats (tegenover de Brandweerkazerne).
Daar is ook ruimte voor het parkeren van fietsen en auto’s.
Bij de uitgang is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan bij een kopje koffie, thee, limonade of chocomelk. Giften ter bestrijding van de onkosten zijn welkom, een bus hiervoor staat bij de uitgang.
LCB is ook dit jaar één van de sponsors.

 

LCB ledenvergadering dinsdag 21 november 2017 inzake begroting 2018 en presentatie Gemeente Westland door Chiel Verbruggen
Dinsdagochtend vroeg (rond de klok van 7.00 uur!) druppelden de leden van LCB binnen in het kantoor aan de Middel Broekweg 67 in Honselersdijk (MB67 Offices). Dit kantoor is het huisadres van de LCB-leden HNP Accountants, Pijl solutions en Bavius Boekhouden.
Door Ambivent Groep was een heerlijk ontbijt neergezet, voor elk wat wils! Na het nuttigen van het ontbijt en gezellig onderling netwerken, ging de vergadering inzake de begroting 2018 van start.
Door penningmeester Arno Duijvestijn werd de begroting netjes uiteengezet en onder applaus van de leden goedgekeurd.
Daarna startte Chiel Verbruggen van de gemeente Westland met zijn presentaties. Een presentatie over de ontwikkelingen inzake het bedrijventerrein aan De Lierweg en een andere presentatie over een mogelijke doorsteek tussen de Brede Lee en het Zwethkanaal. Van de gelegenheid om vragen te stellen werd volop gebruik gemaakt en zodoende eindigde omstreeks 9.30 uur deze bijeenkomst en kon een ieder overgaan tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

 

REHAB Footwear Kerstpakketten 2017
De zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een hele opgave. Gun uw medewerkers stralende feestdagen door te kiezen voor één van de bijzondere kerstpakketten van REHAB Footwear.
Het REHAB kerstpakket bestaat uit een REHAB cadeaukaart waarmee uw medewerker zelf kan shoppen in de REHAB online store. Vul het pakket aan met extra cadeaus zoals een armband, sokken, muts, etc.
Klik hier voor een aantal voorbeelden van hoe het pakket kan worden samengesteld. Wilt u het pakket zelf samenstellen? Kies dan voor pakket Custom. Uiteraard worden alle cadeaus mooi verpakt afgeleverd.
• Bestellen vanaf 5 pakketten
• Zelf samenstellen mogelijk
• Bestellen tot uiterlijk maandag 18 december
• Levering in overleg
Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar: marketing@rehabfootwear.com of bel 06-31959013 (Sylvia).
Make it a December to remember!