Organisatie

Zet twee ondernemers bij elkaar en gauw gaat het over de zaak. Als ondernemer zijn we blijkbaar van nature geïnteresseerd in de manier waarop collega’s hun bedrijf runnen. Contacten met collega-ondernemers kunnen je verder brengen. Die helpen je horizon te verbreden. En die geven inzicht in de wijze waarop andere ondernemers omgaan met de uitdagingen van vandaag en morgen.

Voor die contacten is er in de De Lier een informeel als informatief platform:

Lierse Club van Bedrijven (LCB)!

LCB bestaat al sinds 1972. De club is bedoeld voor alle ondernemers uit De Lier. Doel van LCB is om Lierse ondernemers een ontmoetingsplaats te bieden. Zo kunnen de leden hun kennis vergroten, ervaringen uitwisselen en netwerken. Ook behartigt LCB de gezamenlijke belangen van Lierse ondernemers, op lokaal en regionaal gebied.

LCB organiseert op frequente schaal bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken of ondernemersactiviteiten voor de leden en hun partner. Op elke bijeenkomst staat een ander thema centraal. Welke thema’s dat zijn, wordt aan het begin van het jaar bepaald.

De bijeenkomst na de zomervakantie is een LCB-tocht, waarbij introducés welkom zijn. De LCB-tocht heeft een middag- en een avondprogramma. De eindejaarsbijeenkomst wordt gehouden in de vorm van een oudejaarsdiner of nieuwjaarsreceptie. De overige bijeenkomsten variëren van informatief/zakelijke inhoud tot ontspannend, waarbij een intern en extern bedrijfsbezoek vast onderdeel uitmaken van de jaarlijkse programmering. Leden krijgen per mail een persoonlijke uitnodiging voor alle activiteiten.

Het is niet verplicht om bij elke activiteit aanwezig te zijn, maar LCB verwacht wel een actieve opstelling van de leden.

LCB organiseert veel activiteiten. Maar misschien mist u nu wel iets in het aanbod. Of vindt u dat een bepaald onderwerp wel eens wat meer aandacht zou kunnen krijgen. In dat geval nodigen we u uit om uw idee voor te  leggen aan het bestuur. LCB heeft daarvoor de Ideeënbus in het leven geroepen. Na inzending van uw idee krijgt u in ieder geval een reactie van een van de bestuursleden.
Heeft u opmerkingen of tips, dan kunt u deze mailen naar info@lierseclubvanbedrijven.nl.