Proosten op 2019!
Tijdens een drukbezochte eindejaarsborrel op donderdag 27 december 2018 in het Auditorium van Priva hebben de leden van LCB een toost uitgebracht op het nieuwe jaar.

Het was gezellig druk en onder het genot van een hapje en een drankje (verzorgd door Non Pop-Up Catering & Events en Slijterij van Lenteren) konden de leden met elkaar bijpraten over het afgelopen jaar.

Ronald van der Molen presenteerde zijn onlangs uitgebrachte boek ‘De kracht van organisch leiderschap’ en Arie Dijkstra nam de honneurs waar van Jan Prins (grondlegger van Priva) en sprak over Jarikin (de familiestichting van Jan Prins). Deze stichting helpt school- en straatkinderen in Haïti. Tevens zorgde goochelaar Jerry Mensing voor het nodige entertainment en hilariteit.

Op de website van LCB zijn de foto’s (gemaakt door Fotografie Q) te bekijken.


Jaaragenda 2019
De jaaragenda voor 2019 is bekend. Reserveer de data alvast in uw agenda!

Dinsdag 5 maart (Avond): Pompen of verzuipen
Woensdag 24 april (Avond): ALV + Extern Bedrijfsbezoek
Woensdag 19 juni (Einde middag/begin avond): Haringparty i.c.m. BC Lyra
Vrijdag 5 juli (Avond): Zomeravondborrel
Woensdag 11 september (Middag + Avond): LCB-tocht
Dinsdag 8 oktober: Extern bedrijfsbezoek
Donderdag 7 november: Begrotingsverg./bedrijfsbezoek
Maandag 30 december (Avond): Eindejaarsborrel

De jaaragenda is ook te vinden op de website van LCB.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Als je contractpersoon bent bij je organisatie, deelneemt aan een activiteit van LCB of als je informatie aanvraagt, zullen we je e-mailadres gebruiken om je te informeren over bijeenkomsten en ander nieuws. Je kunt altijd aangeven geen mailings meer te willen ontvangen door je direct af te melden van een mailinglist (unsubscribe from this list). Houd er wel rekening mee, dat als u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, u ook geen uitnodigingen meer ontvangt voor onze bijeenkomsten. Deze kunt u wel altijd vinden op onze website.

Tijdens bijeenkomsten worden foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gepubliceerd op de website van LCB en social media kanalen.
Op de website van LCB staan de leden vermeld op de ledenpagina. Per lid is, als deze beschikbaar is, een pasfoto geplaatst.

Mocht u bezwaar hebben tegen de weergave van uw (pas)foto op de website en/of social media van LCB dan kunt u dit doorgeven aan het secretariaat via info@lierseclubvanbedrijven.nl of 0174-254359.

Secretariële ondersteuning
Het bestuur van LCB heeft besloten om de samenwerking met De ZakenPartner per 1 januari 2019 te beëindigen. LCB bedankt De ZakenPartner, met name Danny Houtman, voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Vanaf 1 januari 2019 zal Saskia van den Bulk van Hoogerbrugge & Partners de secretariële ondersteuning gaan verzorgen. Zij is bereikbaar op het vertrouwde e-mailadres info@lierseclubvanbedrijven.nl en het nieuwe telefoonnummer 0174-254359.