REMINDER: Traditionele LCB-puzzeltocht 11 september 2019

Heeft u zich al aangemeld voor de traditionele LCB-puzzeltocht? Fijn, wij kijken uit naar uw komst! Heeft u dit nog niet gedaan? Meld u dan nu aan! Ook dit jaar is gekozen voor een middag- en avondprogramma. De LCB neemt u graag mee naar een stukje Oud Rotterdam.

Bekijk hier het programma.

U kunt zicht aanmelden door een e-mail te sturen naar het secretariaat via info@lierseclubvanbedrijven.nl. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat via 0174-254359. Graag bij de aanmelding aangeven met hoeveel personen u komt. Meld u op tijd aan, want vol is vol!

Kennissessie 26.09 | Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Er gaat een hoop veranderen op de arbeidsmarkt per januari 2020. Jullie hebben hier als ondernemer dagelijks mee te maken. Maar hoe zit het nu met de WAB en alle andere wettelijke veranderingen? GJ personeelsdiensten organiseert een interactieve avond, waarbij informatieverstrekking centraal staat. Er is genoeg gelegenheid tot netwerken. Voor jullie wellicht ook interessant bij te wonen.

Web Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
Het kabinet wil het voor werkgevers interessanter maken om mensen in vaste dienst te nemen. Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans wil de overheid ook de afstand tussen flexibele en vaste arbeidsovereenkomsten verkleinen. Doordat de nieuwe wet vaste arbeidsovereenkomsten aantrekkelijker maakt voor werkgevers ontstaat meer perspectief voor werkenden. De wet gaat op 1 januari 2020 in. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) brengt een aantal belangrijke wijzigingen in het ontslagrecht, de transitievergoeding, de ketenbepaling, de regels voor het werken met oproepkrachten en payrollwerknemers en het stelsel van de WW-premie.

SAVE THE DATE
Datum:
26 september 2019
Locatie: De Veiling, Poeldijk

Het event zal in de avond plaatsvinden.
Noteer deze bijeenkomst alvast in de agenda. Een introducé is van harte welkom.

Het definitieve programma volgt.
Aanmelden kan via event@gjpd.nl.