Bijna op de drempel van 2020 kwamen de leden van de LCB nog één keer bij elkaar, om even terug te kijken op 2019 dat met gepaste trots een gaaf LCB-jaar kan worden genoemd en om het glas te heffen op 2020 het jaar dat voor ons ligt.

De locatie voor de bijeenkomst was een bijzondere. De hele dag was Aad van Hoeven, je weet wel, van PE-sound, het bedrijf dat zo vaak en zo mooi geluid en licht verzorgt bij grote en kleine evenementen, in de weer geweest met het verhuizen van zijn apparatuur, zodat er een sfeervolle ruimte ontstond waar de leden met elkaar konden zijn.

LCB-voorzitter Pieter Hoogerbrugge keek terug op 2019 en kon niet anders constateren dan dat De Lier een mooi en vooral rustig dorp is. Hij trok die conclusie aan de hand van materiaal dat de nieuwsuitzendingen van de WOS had gehaald. Wat bleek: de veelgeprezen lokale omroep kwam slechts veertien items tegen die het WOS-nieuws hadden gehaald. De meeste items hadden een positieve inhoud. Pieter hief het glas en toostte met de aanwezigen op het jaar dat voor ons ligt.

Aad van Hoeven verzorgde een interessante rondleiding door zijn bedrijf en toonde veel van de kostbare apparatuur waarmee hij dagelijks zijn brood verdient. De inwendige mens werd uitstekend verzorgd door de mensen van de Ambivent-groep en door Bram van Lenteren die, samen met zijn dochter Judy, een wijn- en whiskyproeverij verzorgde.

Enkele leden hadden gehoor gegeven aan de oproep om vinyl mee te nemen, de oude 45- en 33-toeren platen. Die konden op de apparatuur van Aad ten gehore worden gebracht. Er ontstond een mooie reünie met ABBA, de Stones, de Beatles om maar eens een paar oude notenkrakers te noemen. Het was lang erg gezellig, niet alleen de leden, ook belangstellenden die hun licht kwamen opsteken bij de club genoten.

Het bestuur van de Lierse Club van Bedrijven wenst alle leden en aspirantleden
Een Gezond en in alle opzichten Geslaagd 2020 toe !

Bekijk hier de foto’s.