Geacht LCB-lid,

De LCB nodigt u van harte uit voor een informatieavond over het voorkomen van brand en het omgaan met de gevolgen van brand in je bedrijfspand.

In het recente verleden hebben verschillende Westlandse ondernemers te maken gehad met een allesverwoestende brand die in één klap hun bedrijf volledig stillegde. Het kan iedereen overkomen, maar je kunt vooraf de risico’s verkleinen en ook maatregelen nemen, waardoor de continuïteit van het bedrijf na een brand zo min mogelijk verstoord wordt. Daarover willen wij u graag informeren tijdens een praktische informatieavond op dinsdag 17 oktober 2017.

Brandweer Westland is deze avond onze gastheer en zal ons informeren over de gevaren van brand en wat er zoal mis kan gaan. Tevens zal een verzekeringsspecialist een lezing geven over brandpreventie mogelijkheden voor bedrijven.

Locatie:
Brandweer Kazerne De Lier
Burgemeester Crezéelaan 32
2678 KX De Lier

Programma:
19.00 uur – 19.30 uur : Inloop
19.30 uur – 20.30 uur : Presentatie Brandweer
20.30 uur – 21.00 uur : Presentatie Verzekeringsspecialist
21.00 uur – 22.00 uur : Borrel

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door te mailen naar: info@lierseclubvanbedrijven.nl. Introducés zijn deze avond van harte welkom. Wij zien uw reactie per ommegaande tegemoet.

Het Bestuur van Lierse Club van Bedrijven