Op woensdag 12 september 2018 hebben circa 60 LCB-leden een puzzeltocht per voet afgelegd door Leiden.
Om 15.00 uur vertrok een touringcar vanuit De Lier naar stadscafé Van der Werff in Leiden. Aldaar werden wij hartelijk ontvangen met koffie en heerlijke appeltaart met slagroom.

Organisator Piet van Delft had de LCB-club in 8 groepen verdeeld en iedere groep werd met een kaart van Leiden anno 1600 en een vragenlijst erop uitgestuurd.
Om 18.30 uur moest iedereen zich weer melden in het stadscafé om te genieten van een geweldige maaltijd. Helaas was er geen tijd meer om een toetje te nuttigen, want om 20.30 uur stond de touringcar alweer klaar om ons terug naar De Lier te brengen.

Het toetje houden we dus nog tegoed tijdens een volgende bijeenkomst van LCB. Op weg naar huis maakte Piet van Delft in de touringcar de uitslag van de puzzeltocht bekend. Groep nummer 3 had nagenoeg alle vragen goed beantwoord en ontving de historische LCB-wisselbokaal en ieder lid van deze groep kreeg een smakelijke medaille omgehangen (zie foto).

Op 16 oktober 2018 is het volgende LCB-bezoek. Dan wordt o.a. de Tweede Kamer in Den Haag bezocht en zijn we door Arne Weverling uitgenodigd in de VVD-fractiekamer alwaar we tevens de LCB-begroting 2019 met elkaar zullen vaststellen.

Bekijk hier de foto’s.