KIES DE NIEUWE HELD 2017

DATUM                       19 december 2017
TIJD                            16:30 – 20:30
LOCATIE                     Rabobank Westland, Leehove 65
                                      2678 MB DE LIER
PROGRAMMA           Klik hier
DEELNEMERS            Klik hier

Het bruist in ons land van vernieuwing. Nieuwe technologieën bieden mogelijkheden waar we kort geleden nog niet eens van droomden. Het zijn vaak jonge ondernemers en bedrijven die vernieuwing en versnelling mogelijk maken. En die daarmee onze economie concurrerend houden.

VNO-NCW Westland-Delfland wil succesvol, innovatief ondernemerschap belonen. En wil anderen inspireren en motiveren om ook te vernieuwen. Daarom gaan we samen met de deelnemers van onze eindejaarbijeenkomst op 19 december voor de tweede keer uit een selectie van vernieuwende ondernemers Dé Nieuwe Held Westland kiezen.

Gedurende het jaar hebben kandidaten voor de prijs zich tijdens bijeenkomsten van VNO-NCW Westland-Delfland gepresenteerd. Een jury (met daarin ondernemers en vertegenwoordigers van Jong Management Westland, Rabobank Westland en Gemeente Westland) heeft uit de kandidaten een selectie gemaakt om te komen tot enkele finalisten.

Onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Toet presenteren de finalisten zich op 19 december. De deelnemers in de zaal kunnen via een digitaal stemsysteem reageren op wat ze zien en horen. En kiezen daarna de winnaar. Die ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en nog allerlei ander moois.
En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de finale op een ludieke, verrassende manier afgesloten.

Netwerken
Voor de eindejaarbijeenkomst worden niet alleen de leden van VNO-NCW Westland-Delfland uitgenodigd, maar ook de leden van de lokale ondernemersverenigingen in Midden-Delfland en Westland, de leden van Jong Management Westland, gemeentebestuurders en andere relaties. Vóór en na het inhoudelijk programma is er volop gelegenheid tot netwerken. We zorgen voor heerlijke happen en dranken en voor gezellige muziek.

Locatie en parkeren
Ook dit jaar weer zijn we te gast bij Rabobank Westland. Naast de Rabobank is er voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden
Aanmelden kan via westland-delfland@vno-ncwwest.nl.

Heel graag tot dinsdag 19 december!

Deze bijeenkomst van VNO-NCW Westland-Delfland wordt financieel mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank Westland, de gemeente Westland en Stichting Loswal De Bonnen.